Test-lélek egyensúlya

Talpmasszázs

AKCIÓ 1-et fizet 2-t kap távoktatásos tanfolyamra történő jelentkezés esetén

Bármely 5.000.-Ft feletti  távoktatásos tanfolyamunkra történő jelentkezés esetén távoktatásos tanfolyamunk közül ajándékba adunk egy választott tanfolyamot 4-5.000.-Ft értékben!

Megszerezhető végzettség:

Talp masszőr

A tanfolyam elvégzéséről  a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, szakmai számos munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely  egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

Tanfolyam leírása:

Testünk bizonyos területein, mint a talp, tenyér, fül stb. tükröződnek belső szerveink. Ezek a területek az ún. reflexzónák. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. A talpunkon elhelyezkedő reflexzónák szervezetünk salakanyag lerakó helyei. A betegség akkor lép fel, ha a szervezet energiacsatornái elzáródnak. Az ilyen energiablokkokat oldja többek között a talpmasszázs, fő célja a betegség megelőzése, de bizonyos – már kialakult – betegségek kiegészítő kezeléseként is nagyon fontos.

A talpmasszázzsal történő kezelésnek elsősorban a vérkeringést kell élénkítenie, hogy ily módon a szervezet hamarabb szabaduljon a salakanyagoktól. A talpmasszázs a fájdalomérzést is befolyásolja oly módon, hogy a hipofízisben (agyalapi mirigy) fokozza az endorfinoknak (fájdalomcsillapító anyagok) az elválasztását. A talpmasszázs-kezelés akkor hatásos igazán, ha nemcsak egy betegség, hanem az egész szervezet kezelésére irányul, így ugyanis javul valamennyi élettani működés, és felgyorsulnak a gyógyító folyamatok.

 

Távoktatásos tanfolyamainkat azért ajánljuk, mert:

  • részletes jegyzet (mely tartalmazza a folyamat leírást), valamint a dvd alapján otthon sajátíthatod el az elméleti és gyakorlati ismereteket,
  • a tanfolyami díjat két részletben (számlára fizetendő tanfolyami díj, valamint konzultációs díj)  tudod fizetni.

Jelentkezés után számlánkra kérjük a  tanfolyami díj befizetését. Beérkezés után e-mailben megküldjük a részletes jegyzetet, dvd-t  postázzuk.

A konzultációs napon  felteheted kérdéseidet, kijavítják az esetleges hibákat, és rengeteg gyakorlás van. A nap végén veheted át szakmai számos, kétnyelvű tanúsítványodat, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, valamint szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

Jelentkezés

Név: *
E-mail: *
Telefonszám:
-
Lakcím: *
Születési dátum: *
 /  / 
Születési hely: *

Számlázási adatok (ha eltérőek a megrendelőtől):

Számlázási név:
Számlázási cím:

A tanfolyam ára:  15.000.-Ft helyett 9.000.-Ft + konzultáció (5.000.-Ft), 2017.december 31-ig.

 

Hírlevél