Test-lélek egyensúlya

Himalája sómasszázs és terápia

AKCIÓ 1-et fizet 2-t kap távoktatásos tanfolyamra történő jelentkezés esetén

Bármely 5.000.-Ft feletti  távoktatásos tanfolyamunkra történő jelentkezés esetén távoktatásos tanfolyamunk közül ajándékba adunk egy választott tanfolyamot 4-5.000.-Ft értékben!

Hidratáló, vitalizáló, méregtelenítő masszázs. Kiegészítő kezelésként ajánlott. Támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert, nagyon nagy szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításánál, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő, öregedésgátló hatású, segít a kialakult narancsbőr megszüntetésében.
Az sómasszázs során az értékes só, és az alkalmazott masszázsolaj biztosítja a test méregtelenítését. Kitisztítja a bőr mélyebb rétegeit, miközben a gyógynövényes olaj illóolaj-tartalma felüdíti és megnyugtatja testünket, lelkünket. Egyben nagyon jó testradír is, mert a Himalája-sómasszázs során a felső elhalt, hámréteget eltávolítja a bőrről, szabaddá válnak a pórusok, így bőrünk oxigénfelvevő képessége jelentősen megnő.

Kevesen tudják, hogy a Himalája-só terápiáknál is nagyon jól alkalmazhatóak: allergia, zsíros bőr, torokfájás, emésztési gondok.

Ezzel a tanfolyammal segítséget szeretnénk nyújtani, hogy hogyan tudjuk alkalmazni, és ezzel meggyorsítani a kialakult problémák, betegségek gyógyulását sóterápiával.

A tanfolyam ára 10.000.-Ft helyett  5.000.-Ft (2016. március  31-ig)

Jelentkezés

Név: *
E-mail: *
Telefonszám:
-
Lakcím: *
Születési dátum: *
 /  / 
Születési hely: *

Számlázási adatok (ha eltérőek a megrendelőtől):

Számlázási név:
Számlázási cím:

Jelentkezése után a díj megfizetése céljából megküldjük számlaszámunkat és az összeg beérkezése után e-mailben   küldjük az anyagot.

A tanfolyamok anyagát otthon, saját időbeosztása szerint sajátíthatja el, majd után  lehetősége van előre egyeztetett időpontban gyakorlásra, konzultációra (3.000.-Ft).  A tanfolyamokról kiállított munkavállalásra alkalmas tanúsítványt a konzultáció végén történő vizsga után vehetik át a résztvevők.

Hírlevél