Test-lélek egyensúlya

Wellness 5in1 masszázs

Idöpont

Helyszín

Kezdés

Tanfolyami napok

Ár

2017. 08.11-12. Győr 9:00 P, szo 27.000 Ft
2017.09.07-08. Győr 9:00 Cs, P 27.000 Ft

JELENTKEZÉS

Távoktatásos formában folyamatos indulás!!!! Ár: 10.000.-Ft + 5.000.-Ft konzultáció
Jelentkezni e-mailben ( harmonia@kocz.hu) az alábbi adatok megadásával lehetséges: név, telefonszám, lakcím, szül.hely és idő

Megszerezhető végzettség:

Wellness masszőr

A tanfolyam elvégzéséről ? a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, szakmai számos munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

Tanfolyam leírása:

Wellness masszázs 5 in 1 tanfolyamunk nagyon jó lehetőséget ad arra, hogy elsajátítsa, a mai világban oly népszerű regeneráló és szépítő masszázsok fogásait, technikáját.
Tanfolyam keretén belül megismerkednek és elsajátítják a kleopátra, csokoládés, mézes, aromaterápiás és sómasszázs elméleti és gyakorlati ismereteit. Az elsajátított ismeretek és technikák segítségével olyan masszázskezeléseket tud összeállítani, mely egyedi és különleges wellness élményt nyújt vendégei részére.

A tanfolyam célja:

A tanfolyamon túlnyomórészt – rövid elméleti ismeretek mellett – gyakorlati központú oktatásra kerül sor. A kiscsoportos képzés célja,hogy a tanuló készségszinten elsajátítsa wellness masszázsok  alapfogásait, kombinációit.

Csoportlétszám:

min. 4 fő, max. 6 fő

Jelentkezés:


Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhet Wellness 5in1 masszázs tanfolyamunkra. Jelentkezés után a megadott elérhetőségein fogjuk keresni.
Név: *
E-mail: *
Telefonszám:
-
Tanfolyam helyszíne:
Tanfolyam időpontja:
 /  / 

06 70 942 02 72 telefonon vagy a harmonia@kocz.hu keresztül, és 3.000.-Ft helyfoglalási díj (személyesen, ill. átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába.

Átutalással történő befizetés:  jelentkezés esetén számlaszámot küldünk

Személyesen történő befizetés: fogadónapunkon (kedd 16-18 óra között)

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.
A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.

A tanfolyamra kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot,  fürdőruhát, papucsot ajánlott hozni.

Hírlevél