Test-lélek egyensúlya

Tradicionális Thai Masszázs tanfolyam

Idöpont

Helyszín

Kezdés

Tanfolyami napok

Teljes ár

Akciós ár

2018.05.14-15 Budapest 10:00 H, K 32.000 Ft 16.000 Ft 4 hely szabad
2018. 05. 26-27. Budapest 9:00 Szo, V 32.000 Ft  18000 Ft  4 hely szabad

BUDAPESTEN induló Thai masszázs tanfolyamunkon történő részvételkor  2.000.-Ft értékű ajándékutalványt adunk, melyet 2018.december 01-ig tud felhasználni más  – nem távoktatásos, nem reiki – tanfolyamra történő jelentkezés esetén.

JELENTKEZÉS

 Megszerezhető végzettség:

Thai masszőr

A tanfolyam elvégzéséről  a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, szakmai számos munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

Tanfolyam leírása:

A thai masszázs 2500 éves múltra visszatekintő, az egész világon ismert, leghatékonyabb keleti gyógymód. Speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja.

A thai masszázs komplex kezelést biztosít. Oldja az energiablokkokat, ellazítja a testet és a lelket, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait, így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázst a leggyakrabban és a legeredményesebben a testi ellazításra alkalmazzák. Keringési betegségeket, szívbetegségeket, magas vérnyomást, fejfájást, hiperaktivitást, álmatlanságot és melléküreg-gyulladást is kezelnek vele. A gyógymód további célja a keringési rendszer, az izmok és az idegrendszer működésének serkentése.

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó 1,5 órás thai masszázst képes adni.

A tanfolyam időtartama:

intenzív csoport esetén: 1 hét (2 teljes egymást követő nap 9-17 óráig)
délutáni csoport esetén: 5 hét (heti 1 délután 17-20.30 óráig)
hétvégi csoport esetén: 3 hét (heti 1 szombat 9-16 óráig)

Csoportlétszám:

min. 4 fő, max. 6 fő

Jelentkezés:


Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhet Thai masszázs tanfolyamunkra. Jelentkezés után a megadott elérhetőségein fogjuk keresni.
Név: *
E-mail: *
Telefonszám:
-
Tanfolyam helyszíne:
Tanfolyam időpontja:
 /  / 

06 70 942 02 72 telefonon vagy a harmonia@kocz.hu keresztül, és 3.000.-Ft helyfoglalási díj (személyesen, ill. átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába.

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.
A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.

A tanfolyamra kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, papucsot ajánlott hozni.

Hírlevél