Test-lélek egyensúlya

Thai lábmasszázs

Idöpont

Helyszín

Kezdés

Tanfolyami napok

Teljes ár

Akciós ár

 2016.07.27-28. Budapest 10:00 Sze, Cs 28.000 Ft 18.000 Ft
 A tanfolyamon történő részvétel esetén 2000.-Ft kupont adunk ajándékba, melyet 2016. december 31-ig tud felhasználni más tanfolyami részvétel esetén, kivétel: reiki és távoktatás, valamint a masszázshoz használt ” Kis-doktor” masszírozópálcát is minden résztvevő ajándékba kapja.

JELENTKEZÉS

 Tanfolyam leírása:

A thai lábmasszázs eltér az itthon megszokott hagyományos láb ill. talpmasszázsoktól. A masszírozás combközépig történik, beleértve a térd masszírozását is. Több mint egy kellemes közérzetjavító masszázs, a szervezet öngyógyító folyamatait is képes beindítani. A helyi kellemes érzet mellett kétféle távhatást is képes az egész szervezetre kifejteni. 1.) az energiapályákon keresztül segít a blokkok oldásában és az öngyógyító folyamtok beindításában. 2.) a reflexológia távhatásai is érvényesülnek. Hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, főként anyagcsere betegségeknél. Gerincbetegségeknél és mozgásszervi panaszoknál is eredményesen alkalmazható. Lelki eredetű problémáknál is támogatja az egyéb kezeléseket.

A thai láb és talpmasszázs nemcsak a talpat, de az egész lábszár és a térd hatékony masszírozását jelenti, speciális fogásokkal. Különleges még abban is, hogy egy „kis doktor”-nak nevezett segédpálcikát használ, mellyel nem csak a reflexpontokat kezeli, hanem masszázs mozdulatokat is végez.

A „kis doktor”: speciális pálcika, amely a masszőr és szakember kezében válik doktorrá! A láb energiapályáit felszabadítja, segítve ezzel a vér és nyirokkeringést. Befejezésül, mint egy kényeztetésként, kaphat a páciens egy vállmasszírozást és fejmasszázst.

A tanfolyam célja:

A kiscsoportos képzés célja, hogy a tanulók készség szinten elsajátítsák a talp reflexzóna masszázs fogásait , valamint a reflexzóna térkép biztos használatát, képesek legyenek önállóan elvégezni a talp reflexzóna masszázsát.

Csoportlétszám:

min. 4 fő, max. 8 fő

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

  • masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb kezelést adni a hozzáfordulóknak
  • leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek elhelyezkedni, vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani
  • azoknak, akik otthon családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat szeretnék kényeztetni

A tanfolyam díja tartalmazza:

  • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
  • felhasznált anyagokat
  • munkavállalásra alkalmas tanúsítvány kiállítását

A tanfolyamra szükséges hozni:

  • 2 db kb. 50X100-as törölköző
  • Kényelmes ruházat, olyan nadrág melyben a láb térdig illetve combközépig szabaddá tehető            .

Jelentkezés:


Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhet THAI LÁBMASSZÁZS tanfolyamunkra. Jelentkezés után a megadott elérhetőségein fogjuk keresni.

Név: *
E-mail: *
Telefonszám:
-
Tanfolyam helyszíne:
Tanfolyam időpontja:
 /  / 

06 70 942 02 72 telefonon vagy a harmonia@kocz.hu keresztül, és 3.000.-Ft helyfoglalási díj (személyesen, ill. átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába.

Átutalással történő befizetés:  jelentkezés esetén számlaszámot küldünk

Személyesen történő befizetés: előre egyeztetett időpontban

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.
A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.

A tanfolyamra kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot,  papucsot ajánlott hozni.

Hírlevél