Test-lélek egyensúlya

Talpmasszázs tanfolyam

Idöpont

Helyszín

Kezdés

Tanfolyami napok

Teljes ár

Akciós ár

2018.04.23-24. Budapest 10:00 H, K 25.000 Ft 16.000 Ft  MEGTELT
2018. 06.02-03 Budapest 9:00 Szo, V 25.000 Ft 16.000 Ft

BUDAPESTEN   INDULÓ  TALPMASSZÁZS tanfolyamunkon történő részvétel esetén 2.000.-Ft értékű ajándékutalványt adunk, melyet 2018. december 01-ig van lehetősége felhasználni más  – kivétel reiki és  távoktatásos – tanfolyamra történő jelentkezés esetén.

JELENTKEZÉS

Távoktatásos formában folyamatos indulás!!!! Ár: 9.000.-Ft  Részletek a távoktatás menüpontban

Megszerezhető végzettség:

Talpmasszőr 

A tanfolyam elvégzéséről ? a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, szakmai számos munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

Tanfolyam leírása:

Testünk bizonyos területein, mint a talp, tenyér, fül stb. tükröződnek belső szerveink. Ezek a területek az ún. reflexzónák. A reflexzónák olyan idegpontok, amelyek egy-egy távoli testrésszel kapcsolatban vannak. A talpunkon elhelyezkedő reflexzónák szervezetünk salakanyag lerakó helyei. A betegség akkor lép fel, ha a szervezet energiacsatornái elzáródnak. Az ilyen energiablokkokat oldja többek között a talpmasszázs, fő célja a betegség megelőzése, de bizonyos – már kialakult – betegségek kiegészítő kezeléseként is nagyon fontos.

A talpmasszázzsal történő kezelésnek elsősorban a vérkeringést kell élénkítenie, hogy ily módon a szervezet hamarabb szabaduljon a salakanyagoktól. A talpmasszázs a fájdalomérzést is befolyásolja oly módon, hogy a hipofízisben (agyalapi mirigy) fokozza az endorfinoknak (fájdalomcsillapító anyagok) az elválasztását. A talpmasszázs-kezelés akkor hatásos igazán, ha nemcsak egy betegség, hanem az egész szervezet kezelésére irányul, így ugyanis javul valamennyi élettani működés, és felgyorsulnak a gyógyító folyamatok.

A tanfolyam célja:

A kiscsoportos képzés célja, hogy a tanulók készség szinten elsajátítsák a talp reflexzóna masszázs fogásait , valamint a reflexzóna térkép biztos használatát, képesek legyenek önállóan elvégezni a talp reflexzóna masszázsát.

Csoportlétszám:

min. 4 fő, max. 8 fő

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

  • masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb kezelést adni a hozzáfordulóknak
  • leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek elhelyezkedni, vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani
  • azoknak, akik otthon családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat szeretnék kényeztetni

A tanfolyam díja tartalmazza:

  • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
  • felhasznált anyagokat
  • munkavállalásra alkalmas tanúsítvány kiállítását

A tanfolyamra ajánlott hozni:

  • kényelmes ruházat
  • papucs
  • törülköző (kis méretű)
  • ennivaló

Jelentkezés:


Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhet TALPMASSZÁZS tanfolyamunkra. Jelentkezés után a megadott elérhetőségein fogjuk keresni.
Név: *
E-mail: *
Telefonszám:
-
Tanfolyam helyszíne:
Tanfolyam időpontja:
 /  / 

06 70 942 02 72 telefonon vagy a harmonia@kocz.hu keresztül, és 3.000.-Ft helyfoglalási díj (személyesen, ill. átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába.

Átutalással történő befizetés:  jelentkezés esetén számlaszámot küldünk

Személyesen történő befizetés: előre egyeztetett időpontban

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.
A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.

A tanfolyamra kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot,  papucsot ajánlott hozni.

Hírlevél