Test-lélek egyensúlya

Svédmasszázs tanfolyam

Időpont Helyszín Kezdés Tanf. Napok Ár Akciós ár  
2018.04.21-22. Budapest 9:00 szo, v 25.000 Ft 18.000 Ft  MEGTELT
2018.05.07-08 Budapest 10:00 h, k 25.000 Ft 18.000 Ft
2018.05.26-27 Budapest 9:00 szo, v 25.000 Ft 18.000 Ft

JELENTKEZÉS

Megszerezhető végzettség:

Frissítő-lazító masszőr 

A tanfolyam elvégzéséről  a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott,  Europai Unioban elfogadott szakmai számos munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít.

Tanfolyam leírása:

A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. A masszőr simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

A tanfolyam keretében a frissítő-lazító masszázs elméleti és gyakorlati elsajátításán túl a hasznosításához szükséges gyakorlati tanácsokkal, információkkal szolgálunk.
A tanfolyami részvételhez nem szükséges előképzettség, bárki elvégezheti érettségi vizsga , vagy egészségügyi végzettség nélkül is.

Előképzettség nélkül történő jelentkezés esetében ajánlott az “Anatómia alapjai” tanfolyamunkon történő részvétel.

A tanfolyam célja:

A tanfolyamon túlnyomórészt – rövid elméleti ismeretek mellett – gyakorlati központú oktatásra kerül sor. A kiscsoportos képzés célja, hogy a tanuló készségszinten elsajátítsa a frissítő-lazító (svéd) masszázs alapfogásait, kombinációit.

Csoportlétszám:

min. 4 fő, max. 6 fő

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

  • leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek elhelyezkedni, vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani
  • azoknak, akik otthon családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat szeretnék kényeztetni

A tanfolyam díja tartalmazza:

  • részletes jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot (folyamat leírás)
  • felhasznált anyagokat
  • munkavállalásra alkalmas tanúsítvány kiállítását

A tanfolyamra ajánlott hozni:

  • kényelmes ruházat
  • fürdőruha
  • papucs
  • törülköző (nagyobb méretű)
  • ennivaló

Jelentkezés:


Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhet Svédmasszázs tanfolyamunkra. Jelentkezés után a megadott elérhetőségein fogjuk keresni.
Név: *
E-mail: *
Telefonszám:
-
Tanfolyam helyszíne:
Tanfolyam időpontja:
 /  / 

A fenti jelentkezési lapon kívül jelentkezni a 06 70 942 02 72 telefonon vagy a harmonia@kocz.hu keresztül, és 3.000.-Ft helyfoglalási díj (személyesen, ill. átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába.

Átutalással történő befizetés:  jelentkezés esetén számlaszámot küldünk

Személyesen történő befizetés: előre egyeztetett időpontban

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.
A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.

A tanfolyamra kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot,  fürdőruhát, papucsot ajánlott hozni.

Hírlevél