Test-lélek egyensúlya

Lágy csontkovácsolás tanfolyam

 

Időpont

Helyszín

Kezdés

Tanfolyami napok

Teljes ár

 Akciós ár (fizetendő)
2018.05.04-06 Budapest P:15:00

Szo,V:9:00

 

P, Szo, V

50.000 Ft 38.000 Ft MEGTELT
2018.06.01-03. Budapest P:15:00

Szo,V:9:00

P, Szo, V 50.000 Ft 38.000 Ft  5 hely szabad
 2018.07.13-15.  Budapest P:15:00

Szo,V:9:00

 P, Szo, V  50.000 Ft  38.000 Ft
2018.08.11-12. Budapest 9:00 Szo, V 38.000 Ft 25.000 Ft

 2 napos Budapesten induló tanfolyamok akciós ára trigger pont masszázzsal 25.000.-Ft (38.000.-Ft helyett)
3 napos Budapesten induló tanfolyam tartalmazza a trigger-pont masszázst, valamint a TAPE ragasztást is. Akciós ára: 38.000.-Ft (50.000.-Ft helyett)

JELENTKEZÉS

A tanfolyam elvégzéséről kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre alkalmas. (960404 tevékenységi kód)

Tanfolyam leírása:

Számtalan betegség és kellemetlen fizikai tünet, ( – mint pl: az idegbecsípődés, lumbágó, isiász, porckorong sérv, nyak, gerinc, derék, váll fájás, fáradékonyság, ingerlékenység, látási és koncentrációs zavar, migrénes-görcsös fejfájás, gerinc ferdülés, sántítás, nőgyógyászati, urológiai, egyéb gyulladások, betegségek, stb. – ) eredete lehet az izületek és izmok megkeményedése, össze csomósodása, amelyek képesek a gerinc csigolyákat egymástól eltolni, vagy össze csúsztatni, továbbá a gerinc oszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni, nyomni, megsérteni, ezáltal kezdetben csak fájdalmakat okoznak, majd csupán idő kérdése és kialakulhatnak a súlyosabb betegségek.
A több tízezer éves ősi gyógymód segítségével, az atlantiszi lágy csontkovácsolás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre hatunk. Segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek azon tünetek, amelyek a fenti rendellenességeket kiváltják.
A lágy csontkovácsolás könnyen elsajátítható, semmilyen kárt nem lehet vele okozni, teljes biztonsággal alkalmazható gyógyító módszer, amellyel bárki képes gyors segítséget nyújtani. Legyen részese, birtokosa Ön is ennek az ősi atlantiszi gyógyítók által ránk hagyott csodálatos szellemi örökségnek és tudásnak.

A tanfolyam célja:

A tanfolyam keretén belül a résztvevők megtanulják a kezelés előtti állapotfelmérést, kb. 80-90 percre elegendő  fogástechnikát, mozdulatsort, melyről részletes, minden mozdulatot fényképpel illusztrált jegyzetet kapnak, valamint megismerkednek a trigger-pontok kilugárzási területeivel, kioldásával.

Csoportlétszám:

min. 4 fő, max. 8 fő

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését:

 • főleg masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb kezelést adni a hozzáfordulóknak
 • leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek elhelyezkedni, vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani
 • azoknak, akik otthon családtagjaikat, ismerőseiket, barátaikat szeretnék kényeztetni

A tanfolyam díja tartalmazza:

 • részletes, fényképpel illusztrált jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot
 • felhasznált anyagokat
 •  tanúsítvány kiállítását

A tanfolyamra ajánlott hozni:

 • kényelmes ruházat
 • fürdőruha
 • papucs
 • törülköző ( 1 db kisebb és 1 db nagyobb méretű)
 • ennivaló

Jelentkezés:


Az alábbi űrlap segítségével jelentkezhet Lágy csontkovácsolás tanfolyamunkra. Jelentkezés után a megadott elérhetőségein fogjuk keresni.
Név: *
E-mail: *
Telefonszám:
-
Tanfolyam helyszíne:
Tanfolyam időpontja:
 /  / 

06 70 942 02 72 telefonon vagy a harmonia@kocz.hu keresztül, és 3.000.-Ft helyfoglalási díj (személyesen, ill. átutalással történő) befizetésével lehetséges, mely beleszámít a tanfolyam árába.

Átutalással történő befizetés:  jelentkezés után számlaszámot küldünk

Személyesen történő befizetés: előre egyeztetett időpontban.

A helyfoglalási díj biztosítja a tanfolyamon résztvevőként való nyilvántartást, a szükséges jegyzetek, kellékek beszerzését.
A befizetett helyfoglalási díjat, amennyiben a tanfolyamon nem tud. v. nem kíván részt venni, kizárólag a tanfolyam kezdési napja előtt 1 héttel lehet visszaigényelni. A fennmaradó tanfolyami díj kiegyenlítése készpénzben történik a tanfolyam kezdése előtt, a jelentkezési lap kitöltésével egyidejűleg.

A tanfolyamra kényelmes, szabad mozgást biztosító ruházatot, fürdőruhát,  papucsot ajánlott hozni.

Hírlevél